Digue'ns la teva


11/10/2015

El fracassat

Ahir es va celebrar el ple ordinari del nostre Ajuntament. Era un ple prou important perquè tothom s’ho agafés molt seriosament, ja que entre altres temes hi havia l’aprovació inicial de les ordenances fiscals. La sorpresa va saltar quan el representant de CIU, l’Abelló, va dir sentir-se ofès i va fer abandonar el ple a tots els regidors de CiU amb ell al capdavant. Aquest home ja ens ha demostrat, aquests últims anys, que la política municipal li va molt ampla. Arriba als plens sense cap mena de preparació i això ho substitueix per fer demagògia i dir mentides, com ara que l’any passat l’IBI del poble es va augmentar en un 50%. La seva desesperació jo ja l’entenc, ja que, a ulls dels votants de CiU, és un fracassat, i dic això perquè tot i viure a Can Fornaca va perdre un bon grapat de vots a la urbanització. Aquest fracàs no li ha servit de res per canviar el seu tarannà de setciències i alliçonador dels que ens pren per aprenents. Un regidor que no aporta res i que, a més, és incapaç d’aguantar un debat en un ple, el que ha de fer és el que tenia de fer a l’endemà de les eleccions: plegar.

Jordi Gironès Pasolas

12/07/2015

S’ha fos

Estic preocupat perquè, abans de les eleccions, lo puto crac del poble fotia uns articles a la premsa de Girona pontificant i delirant sobre qüestions diverses, i ara que ha vist que tota la botifarrada no li ha servit per res, ha quedat mut com un mussol. És una llàstima que una ment tan privilegiada ens hagi deixat orfes de les seves impagables reflexions.

Estelada

17/06/2015

La serpiente

Suenan trompetas en las almenas del castillo. Sus estandartes se agitan movidos por un soplo de viento cálido y a la vez huracanado que consume ya de por sí su tórrido corazón. La leyenda retorna una y otra vez y se aposenta de nuevo en las alcobas de la fortaleza, impregnada del devoto placer de un gentío ávido por alabar sus andanzas. Un fuego interno consume su pobre alma de patricio viejo y mellado, errante por su mundo inconexo. Un frío gélido recorre su cuerpo arrugado y encorvado. Su mirada se aposenta fijamente en el puente levadizo, cerrado e inaccesible, como los ojos impertérritos y hipnóticos de la culebra que lo acompaña en su soledad, sin darse cuenta de que ésta resta muerta y hedionda a sus pies. “¡Oh, Dios de los Ofidios Consumidos! Tapa mi nariz para no oler y cierra mis ojos para no ver esta figura con su birrete perpetuo en lo alto de la Torre del Homenaje saltando y cantando al compás de los clarines.

Tartufo

13/06/2015

El nou Ajuntament

M’ha agradat l’acte d’avui. No hi havia estat mai a una constitució d’un nou ajuntament. Tot i que ja sabíem el resultat, la gent hi hauria d’assistir a actes com aquest, ja que és potser el més important que es pot celebrar en un municipi.

També vull aprofitar per felicitar al senyor Gironès. Li desitjo el millor en aquesta nova etapa que ha començat a partir d’avui, que estic segur sabrà portar amb encert tal i com ha fet sempre.

Riuesplet

13/06/2015

Felicitació

Moltes felicitats, senyor Gironès. Tenim alcalde per anys!

Respecte al fet de que ni les persones que anaven a la llista de CiU no els hi hagin vingut a donar suport, entenc jo que és una mostra de la manca de responsabilitat que demostren i l’escasseig de deferència envers els seus companys.

Teresa

13/06/2015

Felicitats

Avui he vingut per estar al vostre costat i veure com preníeu possessió del vostre càrrec. Us felicito. Un comentari, és normal les absències que hi havia per part de l’altre grup? Com ho expliqueu que no els facin costat? Que estrany ho he trobat.

Estel

Publica ara el teu comentari


Normes de participació
  •  
Menú
Responsive Menu Clicked Image