Cavernícoles disfressats

ARTICLE D'OPINIÓ. Publicat el 27/07/2015 per

zapateroEls patriarques de l’antidemocràcia afilen les seves urpes i treuen, ara, de dintre seu tota la seva veritable ideologia sense cap mena de pudor. L’expresident José Luis Rodríguez Zapatero ha afirmat en una entrevista al Diario La Razón que “el dret a decidir divideix la gent”. Un senyor que va ser elegit president del govern espanyol mitjançant el vot del poble, és a dir, el dret a decidir, ens diu ara que la seva elecció va dividir a la gent. Entenent aquesta afirmació que fa, com un mal per a la societat, aquest personatge ens ve a dir que no és bo que es pugui exercir aquest dret fonamental de la democràcia. Quan diu això, se suposa que és conscient que si no el tenim només ens queda la dictadura. Per tant, en base al pensament polític del senyor Zapatero, val a dir que tot el seu mandat va ser un frau. Va acceptar que la gent exercís aquest dret a decidir per fer-lo president, convençut que estava dividint el poble. Se’ns va mostrar com un xai sota una pell de llop. En Franco ja el va suprimir el dret a decidir, però ell ho va fer amb les cartes damunt la taula, posant al descobert tota la seva maliciosa i pertorbada mentalitat. Aquest “camuflatge” del senyor Zapatero també va quedar palès l’any 2003, estant a l’oposició, quan va dir “apoyaré el Estatuto que apruebe el Parlamento de Catalunya” i després, quan va ser president, es va oblidar de la seva promesa.

Segurament, el senyor Zapatero, no desentonaria enmig dels assistents a la missa feixista que cada any celebra la parròquia de Los Jerónimos de Madrid per honorar a “los caídos por Dios y por España” durant el cop d’estat de 1936, on aquest any es va poder escoltar el capellà de la parròquia, en la seva homilia, enaltint aquest cop d’estat i lamentant que no surti un altre “hombre valiente” que doni un pas endavant i acabi amb aquesta “malentesa llibertat” que ha portat la democràcia. España, 40 anys després, encara és l’hora que hagi de condemnar el franquisme i continua permetent actes en honor seu.

El senyor Zapatero ha de saber que totes les declaracions antidemocràtiques, totes les amenaces, totes les bestieses, tots els insults, que ens puguin arribar a dir personatges sortits de la caverna mediàtica, a hores d’ara, no ens escalfen ni ens refreden. Només serveixen per reafirmar encara més la nostra convicció d’una Catalunya independent. L’odi que traspua de les seves paraules engrandeix la nostra aspiració de ser lliures i, com a mínim, fa pensar els qui encara estan indecisos davant aquesta evidència que se’ns mostra tan clara.

Joan Nicolau

 

 

Deixa un comentari

Menú
Responsive Menu Clicked Image