Constitució del nou Ajuntament de Riudarenes

NOTÍCIA. Publicat el 13/06/2015 per

IMG-20150613-WA0001Avui, dia 13 de juny de 2015, a les 12 del migdia, s’ha realitzat l’Acte de Constitució del nou Ajuntament de Riudarenes en el recinte del centre Polivalent.  En una cerimònia solemne, alhora que senzilla, respectuosa i amb una nombrosa assistència de públic, després de prestar jurament els 11 regidors que composen el consistori, s’ha investit per sisena vegada consecutiva i per majoria absoluta al nostre president, senyor Jordi Gironès, com alcalde de Riudarenes pels propers quatre anys.

Després que el President de la Mesa d’Edat, senyor Joan Nicolau, proclamés al senyor Jordi Gironès com a alcalde electe de l’Ajuntament de Riudarenes i aquest jurés el seu càrrec, el Sr. Gironès s’ha adreçat a totes les persones allí reunides. En primer lloc ha fet extensiu el seu agraïment a tots aquells i aquelles que han dipositat la seva confiança en ell una vegada més. Ha dit que emprenia aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar. Ha dit també que aquests quatre últims anys han estat molt difícils i que els propers també ho seran, però que estava convençut que en acabar aquest nou mandat el nostre ajuntament estaria en una situació normal de solidesa econòmica, que serviria perquè el nou consistori que ha de venir pugui gaudir finalment d’una tranquil·litat esperançadora per afrontar nous reptes.

Ha volgut remarcar també que l’ajuntament som totes les persones que vivim a Riudarenes, sense excepció i que, per tant, sempre serà benvinguda qualsevol col·laboració de la nostra gent que ens ajudi a aixecar del tot aquest vaixell que ja tenim a mitjana flotació. Ha reiterat el compromís de l’equip de govern i el seu propi de posar-se a disposició de totes les persones que convivim en el nostre municipi sempre que aquestes ho demandin, i ha posat èmfasi en el fet que tenim un dels Ajuntaments més oberts i transparents de la nostra província.

 

Agrupació Independent de Riudarenes (AIR)

 

 

Deixa un comentari

Menú
Responsive Menu Clicked Image